I dag får du 40% rabat

Høj kvalitet

Vi trykker med latexblæk til det bedste mulige udskriftskvalitet og den mindste miljøpåvirkning.

Egen produktion

Al produktion foregår i vores eget trykkeri. Derfor kan vi tilbyde kvalitetssikring og hurtige leverancer.

Tilfredse kunder

Anmeldelser fra vores kunder har givet os en gennemsnitlig kundebedømmelse på 4.8 ud af 5.

Skabe og bestill

Lav din egen unikke fotolærred
Upload billede
Filformat: jpg (Maks 25Mb)
User image
Du har valgt et område, der har for lav opløsning til dit valgte størrelse. Forstørre udvælgelse eller vælge mindre størrelse på dit lærred.
  Slet billede
Produktindstillinger
Vælg format

Kvadrat
 

Højkant
 

Tværformat
Vælg størrelse
20x30
30x40
40x60
50x70
70x100
30x20
40x30
60x40
70x50
100x70
20x20
30x30
40x40
50x50
70x70
Vælg ramme
18mm
Pris inklusive moms
Vælg antal
Print
Kanttryk
mirrored
bleed
Tilbehør

Materiale
  • Vores Fotolærred er trykt på 400 gr canvaslærred af 100% bomuld i den højeste kvalitet. Det er også 100% genanvendeligt.
Del med andre:Fotolærred Online

Velkommen til CanvaPicasso. Hos os kan du bestille fotolærreder online – altid til en god pris og af høj kvalitet. Her skaber du kunst med dine egne billeder eller med motiver fra vores billedgalleri. I vores værktøj Canvas Studio kan du uploade dine billeder og skabe dine helt egne, unikke fotolærreder online. Vi har over 75 000 tilfredse kunder, og gennem årene har vi leveret mere end 500 000 fotolærreder til vores begejstrede kunder.

Fotolærreder med egne billeder

Design fotolærreder med dine bedste billeder. Et fotolærred foreviger mindet om et barn, et familiemedlem, en ven, et kæledyr, et minde eller en begivenhed. I vores designunivers Canvas Studio uploader du helt enkelt dine billeder direkte fra din computer eller din mobil og kan gå i gang med at skabe kunst med blot et tryk! Du kan både tilføje billedeffekter og se dine fotolærreder i 3D, i forskellige rummiljøer, inden du bestiller.

Fotolærreder af højeste kvalitet

Vi printer vores fotolærreder på et nøje udvalgt 400g lærred af højeste kvalitet. Lærredet er kraftigt og UV-resistens, hvilket gør at det ikke bliver bleget af sollys. Det er produceret af 100% bomuld, har en perfekt afbalanceret hvidhed og egenskaber, som gør printet utrolig farverigt og skarpt med en høj kontrast og sorthed.

Tilpas designet af dit fotolærred

Et fotolærred fra CanvasPicasso kan bestilles i mange forskellige størrelser. Efter du har valgt størrelse og motiv, kan du for eksempel tilpasse tykkelsen af kanten. Vi fremstiller flere forskellige typer af fotolærreder, såsom fotolærred med spejlet kant, fotolærred med dybe kanter, fotolærred med sorte kanter eller hvide kanter. Vælg det lærred, der passer bedst til dit billede!

I vores unikke online design studie, Canvas Studio, kan du også eksperimentere med forskellige effekter på dit billede. Med et enkelt tryk kan du konvertere dit farvebillede til gråt eller sort-hvid, eller tilføje nogle af vores fantastiske specialeffekter og skabe ægte kunst af dine egne motiver. Vælg blandt effekter som Abstrakt, Warhol, Sepia og Van Gogh.

Fotolærred med fyrretræsramme

Vores rammer til fotolærrederne er produceret af svensk fyrretræ af høj kvalitet. Fotorammen findes i to forskellige tykkelser; Standard Fotoramme 18mm og Premium Fotoramme 38mm. Rammen fabrik monteres og lærredets stof strammes mekanisk.

Monteret lærred

Alle vores fotolærreder leveres færdigmonterede i rammer af svensk fyrretræ. Stoffet strammes maskinelt og kontrolleres manuelt for at sikre, at du får et rigtig fint fotolærred af højeste kvalitet. Vi pakker alle vores fotolærreder i stærkt og stødsikkert bølgepap, så dit fotolærred er beskyttet optimalt under levering.

Vægkunst med fotolærreder

Hvis du ønsker at bestille fotolærreder i flere forskellige størrelser med forskellige motiver, kan det være en god ide at skabe en billedvæg bestående af alle dine fotolærreder. Vi anbefaler, at du først udformer en skitse, hvori du optegner størrelserne for hvert eneste billede, afstand mellem hvert lærred og placerer dem, så de kommer til at harmonere på væggen. Hvis du synes, at det er svært at udforme sådan en skitse, kan du i stedet placere alle dine fotolærreder på gulvet, for at danne et overblik over placering, afstand og sammensætning, før du hænger dem op.

Små og store fotolærreder

Vi fremstiller både store og små fotolærreder i flere forskellige formater. Vælg mellem et kvadratisk fotolærred, et liggende fotolærred og et stående fotolærred. Vi fremstiller kvadratiske fotolærreder i størrelserne 20x20, 30x30, 40x40, 50x50, 60x60 og 80x80cm. Liggende og stående fotolærreder fås i størrelserne 20x30, 30x40, 40x60, 50x70, 70x100 og det største i 80x120cm.

Tilfredse kunder
Torben
2024-04-08
Hurtig levering

Kan kun anbefale jer, pisse flot billede på lærred. Er meget tilfreds.

Bente Rueløkke
2024-03-14
Canvas billeder

Fin kvalitet, til prisen. Hurtig levering. Kan kun anbefales

Dennis Gellert
2024-01-26
Super lækker produkt

Hurtigt levering
Flot pris
Super flot læredstryk

Helle Eg
2024-01-02
Perfekt

Jeg bestilte 4 lærreder med rejsefotos. De hænger nu over sofaen og er vildt flotte. Let bestilling, hurtig levering, god kvalitet. What's not to like...

Følg os på Instagram og få vores eksklusive VIP Black Friday-tilbud.
20-50% rabat på alle produkter!

Plakater Galleri -50% | Plakater Studio -30%
Fødselsplakat -30% | Fotolærred -30%
Rammer -20%

Billeder mærket med "Premium Selection" er omhyggeligt udvalgt af vores designere og dekoratører og sælges i en begrænset udgave.