Anmeldelser af CanvasPicasso

CanvasPicasso square logo

Enestående

4.8 / 5
Beregnet fra 780 kundeanmeldelser
  • Tina norge

  • Dato: 2020-11-23
Bekræftet ordre
Plakat
Er helt som forventet
  • Pia molin larsen

  • Dato: 2020-11-21
Bekræftet ordre
Glad
aldrig nogen problemer :-) hvis jeg skulle sige noget er der lang forsendelse...Men jeg har kun ros :-)
  • Mikael Andersen

  • Dato: 2020-11-19
Bekræftet ordre
Lærred
Flotte lærred billeder og god kvalitet leveret hurtig.
  • Mette Frederiksen

  • Dato: 2020-11-09
Bekræftet ordre
Fotobøger
Rigtig god oplevelse nem at lave og hurtig service
  • Michael Wilden

  • Dato: 2020-11-04
Bekræftet ordre
Billeder
Meget imponeret. Kvalitet hos Canvas Picasso, helt i toppen. Indpakning og beskyttelse også helt i toppen. Helt sikkert jeg vil bruge igen og vil anbefale til venner,.
  • St

  • Dato: 2020-10-16
Bekræftet ordre
God oplevelse
God oplevelse
  • Louise

  • Dato: 2020-10-12
Bekræftet ordre
Anmeldelse
Simpelthen så god service. Er rigtig glad for billederne
  • Youssef

  • Dato: 2020-10-07
Bekræftet ordre
Super
Kan stærkt anbefales
  • Nadja Kostow

  • Dato: 2020-10-06
Bekræftet ordre
Plakat
Rigtig nem opsætning af billederne og fedt at man kan blande og sætte ind så det passer en Ville dog ønske at man kunne zoome på billederne og ikke kun rykke kvadraten, også super god service efter køb, med levering osv
  • Inge Vestergaard

  • Dato: 2020-10-05
Bekræftet ordre
Print på lærred
Pænt print. På et enkelt billede er de røde farver mere fremtrædende end det jeg umiddelbart havde ønsket.
 

Kontaktoplysninger

  • +46 20-10 40 40
  • support@canvaspicasso.com
  • https://www.canvaspicasso.dk

Åbningstider kundeservice

  • Mandag-Torsdag: 08:30-16:00
  • :
Senest viste varer

Følg os på Instagram og få vores eksklusive VIP Black Friday-tilbud.
20-50% rabat på alle produkter!

Plakater Galleri -50% | Plakater Studio -30%
Fødselsplakat -30% | Fotolærred -30%
Rammer -20%

Billeder mærket med "Premium Selection" er omhyggeligt udvalgt af vores designere og dekoratører og sælges i en begrænset udgave.